Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Restore Ministry

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

  • Akasia Søreide menighetsbarnehage støtter solidarietsprosjektet Restore Ministry.

Restore Ministry hjelper menneskene i Saros, en landsby i nærheten av Sighisoara i Transylvania. Arbeidsledigheten her er stor og mange av barna mangler skolegang. Befolkningen har dårlig tilgang på vann og husene er bygget av jord og sponplater.

 

I barnehagen deltar barna aktivt i prosjektet og lager kunstverk som selges på FN dagen til inntekt for solidaritetsprosjektet. Restore Ministry setter i verk tiltak som innebærer mat og leksehjelp etter skoletid. Prosjektet har også som mål å kjøpe et hus hvor de enkelt kan ha en form for barnehage og hvor de også har anledning til å følge opp barna som faller ut av systemet.

 

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern