Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

"Gleden av å glede andre"

I år støtter vi sykehusklovnene på Haukeland universitetssykehus gjennom vårt solidaritetsprosjekt.

Å havne på sykehus er for de aller fleste en veldig belastende situasjon. Man må venne seg til en ny hverdag, og selv om man får god hjelp, kan det likevel være tøft. Spesielt for barn kan det være ekstra skummelt med sykehus.

Derfor synes vi at jobben som sykehusklovnene gjør, er så utrolig viktig. De skaper magiske øyeblikk, smil og latter til en ellers utfordrende situasjon.

Vi vil hjelpe sykehusklovnene slik at de kan fortsette den gode jobben de gjør med å spre glede, tulle og tøyse.

Sykehusklovnenes tilstedeværelse er med på å gjøre hverdagen bedre for pasienter, pårørende og helsepersonell. Sykehusklovnene mottar ikke statlig støtte, de driftes på sponsor, søknads- og gavemidler.

Vi ønsker å bidra til at hverdagen til barn på sykehus kan inneholde positive og magiske øyeblikk, være med på å gjøre hverdagen lettere for de som har det tøft. Innsamling til prosjektet blir holdt i forbindelse med påskekaffen i uke 12

Personvern